Ön autókereskedő?
Most 31 napig INGYEN kipróbálhatja

használtautó portálunkat.
Regisztráljon 1 perc alatt!5 érv arról, hogy miért érdemes autókereskedőként az Északautón hirdetni:

1. mert az internetezők, nem csak a piacvezető használtautós portált látogatják. Az Északautó 2003 óta az online autópiac ismert szereplője.

2. mert autókereskedő partnereink az Északautón keresztül több ezer autót adtak már el.

3. mert az autók adatlapját keresőoptimalizáltuk, így az Északautón hirdetett autóit a Google keresőben is könnyen megtalálják

4. mert egy hirdetés feladással 2 helyen hirdethet - az Északautón feladott hirdetései automatikusan megjelennek a www.eszakapro.hu hirdetési portálunkon is

5. mert gyorsan és egyszerűen kezelhető az adminisztrációs felület. Nincs időrabló tallózás, lassú képfeltöltés.

Próbálja ki az Északautót!
1. könnyen kezelhető admin felület
2. az Északautón feladott hirdetések megjelennek az Északapró.hu hirdetési portálon is
3. kiemelt kereskedői link a főoldalon
4. látogatottsági statisztika
 
Töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Olvassa el elégedett
ügyfeleink véleményét!

További vélemények kereskedő partnereinktől:

"Cégünknél én foglalkozom általában a hirdetésekkel. Az én véleményem, hogy 2 oldalon érdemes hirdetni: a Használtautó.hu-n és az Északautó.hu-n. A Használtautó.hu-ról a Dunántúlról kapunk hívásokat, míg az Északautóról legfőképp a Budapestről és a régióból telefonálnak és vásárolnak autót.
Juhász Ádám - RoliCar Bt.
"Több éve foglalkozom használtautókkal, így már régóta ismerem és használtam az Északautót. Mikor saját autókereskedést nyitottam nem volt kérdéses, hogy az eladó autóimat meghirdetem az Északautón."
Tóbiás Sándor - Corsicar
"Szeretjük az Északautót, mert nagyon jó a kezelő felülete. Így a hirdetéseket gyorsan fel tudjuk tölteni, Mivel én foglalkozom az internetes hirdetésekkel, nem mindegy mennyi időm megy el 1-1 feltöltésnél."
Baracskai Gábor - Autópark Mezőkövesd
"Több éve foglalkozom használtautó kereskedelemmel. Az Északautón keresztül sok érdeklődővel találkoztam, sőt sok olyan volt akik az Északautós hirdetéseket kinyomtatva jöttek be a kiszemelt autóért.
Én egy alapvető hirdetési formának tartom az Északautót így mikor megnyitottam a saját autókereskedésemet, telefonon jeleztem a hirdetési igényemet. Az adminisztrációs felület hozzáférését másnap megkaptam és elkezdtük feltölteni a hirdetéseket."
Pásztor Attila - Vasgyári Autóudvar
"Sok időm megy el a hirdetésekkel, mert több internetes oldalon is hirdetünk. Az Északautós felület egyszerűen kezelhető, így talán ott a legkönnyebb a hirdetéseket karban tartani."
Vadászi Zoltán - C and F Mobilitás
"Az Északautó hatékony hirdetési forma. Hirdettünk más oldalakon is, de jelenleg csak az Északautón hirdetünk és több a konkrét érdeklődő és vásárló, mint azelőtt."
Érdi András - Ford Vagép
Töltse ki Ön is a fenti adatlapot és próbálja ki személyesen az Északautót!

© 2003-2011 - Az Északautó üzemeltetõje: Északweb Informatikai Kft.